Verseny4

4. Szűcs Sándor Emlékverseny

A Szűcs Sándor Informatikai Alapítvány és a Békéscsabai Szakképzési Centrum Trefort Ágoston Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma 2018. évben is meghirdeti Békés megye legnagyobb informatikai versenyét:

4. Szűcs Sándor Informatikai Emlékverseny
és szakmai nap

néven.

A verseny lebonyolítása a korábbi évekhez hasonlóan két lépcsőben történik. Az első szakaszban 2018. február 27-től elektronikus formában kell nevezni a https://verseny.szsia.hu címen elérhető versenyzői portálon

A versenyzők három kategóriában nevezhetnek:

  •  Draw-IT: vektorgrafika Inkscape-pel
  • Hack-IT: Hálózati és programhibák, rossz beállítások kihasználása
  • Play-IT: League of Legends bajnokság 4 fős csapatok részére

 

 

 


DRAW-IT: vektorgrafika Inkscape-pel

A Draw It verseny célja a legjobb legpontosabb, leggyorsabb vektorgrafikus ábra elkészítése. A feladatok témája kapcsolódik a versenynek otthont adó iskola profiljához, tehát az elkészítendő ábrák az elektromosság, illetve a gépészet területéről várhatóak.

A Draw-IT versenykategóriában selejtező fordulót tartunk, aminek eredménye alapján a legjobb 8 versenyzőt hívjuk be a 2018. április 12-én, 13 órától, a BSZC Trefort Ágoston Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Szűcs Sándor tantermében kezdődő döntőre.

A versenyre bárki nevezhet, akinek érvényes, nappali tagozatos, általános illetve középiskolai tanulmányok folytatását igazoló diákigazolványa van.

 

 

Címkék:

PLAY-IT: E-sport bajnokság 4 fős csapatok részére (League of Legends)

A Play-IT kategóriában 4 fős, nappali tagozatos, általános és/vagy középiskolás diákokból álló csapatok jelentkezését várjuk. A nevezéshez a csapatkapitánynak kell regisztrálnia a versenyzői portálon: https://verseny.szsia.hu/login/signup.php 

A Play-IT kategóriában nem tartunk külön időpontban rendezett selejtezőket, az összes mérkőzés a verseny délutánján 2018. április 12-én, 13 órától, a BSZC Trefort Ágoston Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Szűcs Sándor tantermében kezdődik.

 

Címkék:
Feliratkozás RSS - Verseny4 csatornájára